المكونات
كيلو صدور فراخ مخلية ومفرومة
ثمرة فلفل أخضر مقطع قطع صغيرة
½ ملعقة كبيرة توابل فراخ مطحونة
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
ملعقة صغيرة زنجبيل مفروم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
½ ملعقة كبيرة بابريكا
½ ملعقة كبيرة ملح
طريقة التحضير
1- اخلطي كل المكونات مع بعض في طبق كبير، وبعد كده صبعي الكفتة في أسياخ خشبية وسيبيها في الثلاجة لمدة ساعة.
2- حضري الشواية أو طاسة تيفال فيها ملعقة زيت صغيرة وسخنيها وحطي فيها أسياخ الكفتة لغاية ما تستوي وتكتسب لون الشوي من كل الجوانب، وبعد كده رصيها في طبق التقديم وزينيها الجزر والطماطم المقطعة، وقدميها سخنة.